Glasgarten Mineral junkie bites 50G

Vorige Artikel 3 van 19 Volgende
€ 8,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

GlasGarten mineral junkie Bite 

 

Is een aanvullend garnalenvoer wat rijk is aan mineralen om zo de vervelling en kleuring te verbeteren. Tevens helpen deze mineral pearls bij het terugdringen van sterfte onder (jonge) garnalen en groeiachterstand te voorkomen. Garnalen kunnen deze mineralen niet zelf aanmaken en halen daarom een belangrijk deel uit hun voedsel.

GlasGarten mineral junkie Bite draagt ook bij aan de kweek van garnalen. Door te zorgen voor gezonder en vitale garnalen met een sterk pantser worden ze minder vatbaar voor ziektes. Tevens zorgen de mineralen dat er bij de garnalen allemaal interne processen kunnen plaatsvinden die zonder voldoende mineralen tot ziektes en/of zelfs dode garnalen kan leiden.

Mineral Bites kunnen ook goed worden gebruikt bij slakken in het aquarium. Deze kunnen zo een goed en stevig huisje bouwen waar geen gaten in komen. Dit wil wel eens voorkomen in zacht en zuur water wat het huisje doet oplossen. Met mineral pearls kunt u dit voorkomen waardoor de slakken makkelijker in leven blijven.

Mineral junkie Bites bevatten niet alleen de mineralen, maar ook nuttige plantaardige ingrediënten en kruidenextracten met veel fotochemicaliën, wat gezonde groei ondersteund. Door weinig vetten en eiwitten zal dit garnalenvoer het wat niet tot nauwelijks belasten. 

Ingrediënten

Mineralen, plantaardige bijproducten, granen, kruidenextracten

Bestanddelen

4,04% ruw eiwit, 0,62% ruw vet, 0,68% ruwe vezel, 27,08% ruwe as

Dosering

Circa 1 Bite voeren per 25 garnalen per dag. 

Bitcoin
© 2020 - 2021 degarnalenwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel