Shrimp Fit 35G

Vorige Artikel 9 van 19 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

ShrimpFit van GlasGarten is een speciaal voer- en immuunbooster voor de snelle activering van het immuunsysteem en het voorkomen van ziekteverwekkers en gevaarlijke bacteriën!

ShrimpFit verbetert het immuunsysteem en voorziet uw garnalen van voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de voeding, zoals bètaglucanen, mannan-oligosacchariden, mineralen en chitine.

 

De meest voorkomende gevallen van bacteriële infecties in garnalen in aquaria worden veroorzaakt door niet-pathogene bacteriën, dat wil zeggen, het zijn geen pathogene bacteriën, maar normale bacteriën die in elk aquarium en in elk levend wezen leven. Helaas kunnen ook deze snel tot een probleem leiden, namelijk wanneer het immuunsysteem verzwakt en/ of niet snel actief wordt.
 
Dus als je nieuwe garnalen / slakken / vissen in een aquarium plaatst waarin al garnalen zitten, dan worden er vaak geen "ziektes" overgedragen, maar gewoon normale bacteriestammen, die mogelijk onbekend zijn voor de aquariumgarnalen. Zo kunnen de nieuwe bacteriën zich snel in de garnaal nestelen, zich snel vermenigvuldigen en als het immuunsysteem niet fit genoeg is, leiden ze helaas vaak tot sterfgevallen.

 

Kortom, zonder een immuunsysteem, een garnaal is gewoon een stuk vlees, dat wil worden afgebroken door bacteriën. Alleen het immuunsysteem voorkomt dit, dus het is zo belangrijk om het immuunsysteem van de garnalen te versterken, zodat het optimaal kan weren en de garnalen gezond houden.

Bitcoin
© 2020 - 2021 degarnalenwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel