Glasgarten environment Aquarium Soil 9L

Vorige Artikel 11 van 19 Volgende
€ 31,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 14 dagen.

GlasGarten Environment Aquarium Soil

Glas Garten Environment Aquarium Soil is een actieve bodem, gemaakt van verschillende gebrande en gesteriliseerde aarde. Deze is speciaal voor het gebruik in het aquarium ontwikkeld. Het verlaagd en stabiliseert de pH-waarde op een natuurlijke wijze naar ca. 5,5 tot 6,5. Ook de waterhardheid wordt verlaagd en zo ontstaat een optimale bodem voor planten en dieren die een voorkeur hebben voor zacht water.

Deze bodemgrond zorgt dankzij zijn speciale eigenschappen voor kristalhelder water. Het is rijk aan natuurlijke voedingsstoffen voor een prachtige plantengroei en fris groen mos. Aanwezige fulvozuren verbeteren het milieu voor planten, dieren en micro-organismen van de eerste dag.

Environment Soil wordt geproduceerd in Japan en is van eersteklas kwaliteit. Het voldoet aan alle verwachtingen en wordt naar tevredenheid gebruikt door vele klanten. Bij het houden en kweken van dwerggarnalen en siervissen, alsook bij aquascaping, is het Environment Soil zeer geliefd. Simpelweg omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het voor een aquascape of garnalenaquarium een natuurlijke omgeving creëert.

    Bitcoin
    © 2020 - 2021 degarnalenwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel